Sunday, 22 May 2011

kenapa suka artis korea..



nak cerita sikit,tidak puas hati ni hehe..myb dorg cute2 atau pandai menarikan..baby sendiri minat artis korea. baby suka dengar lagu2 dorg,best sangat2. drama dorg pn best2,klu kat rumah baby bertimbun2 da disc/dvd drama korea,boleh jadi tokey disc da hehe. kegilaan org sekarang lebih suka artis korea dari japan @ china. menurut statistik, 40% org malaysia lbih suka artis korea. kenapa??
1. pasal dorg cute2/cantik2
2. mata mengoda
3. pandai menari
4. lagu dorg best
5. pandai mengoda
6. sexy2
lelaki memang suka le kan sebab cute2 sexy2 lagi..yang pompuannya pulak suka pasal dorg hensem2 hehe. tapi memang lagu2 dorg sampai le drama dorg best2,kalau tidak best orang tidak akan tengok, betul tak..

rain hensemmy x-boyfriend hehe..




jangnara
jang nara cute




drama2 korea..




1 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...